Onze VPS nodes zijn uitgerust met AMD Epyc 7401P met DDR4 Werkgeheugen. Wij gebruiken KVM virtualisatie voor zowel Linux als Windows. Dit biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Name Memory Storage Bandwidth Price

VPS-2GB

1 vCore

2 GB

DDR4 Werkgeheugen

20 GB

SSD Opslag

1Gbit

Uplink
€2.50 /mnd

VPS-4GB

2 vCore's

4 GB

DDR4 Werkgeheugen

40 GB

SSD Opslag

1Gbit

Uplink
€4.50 /mnd

VPS-8GB

4 vCore's

8 GB

DDR4 Werkgeheugen

80 GB

SSD Opslag

1Gbit

Uplink
€7.50 /mnd

VPS-16GB

6 vCore's

16 GB

DDR4 Werkgeheugen

120 GB

SSD Opslag

1Gbit

Uplink
€13.50 /mnd

VPS-32GB

8 vCore's

32 GB

DDR4 Werkgeheugen

160 GB

SSD Opslag

1Gbit

Uplink
€25.50 /mnd

Makkelijk te gebruiken controlepaneel.

Wij gebruiken Virtualizor als controlepaneel voor VPS-beheer. Makkelijk te gebruiken, biedt flexibiliteit in beheer.

  • Makkelijk OS Herinstalleren
  • Custom ISO's
  • VNC
  • SSH Keys
  • Rescue Mode
  • Grafieken

Veelgestelde vragen

Uiteraard! Upgrade van uw server op elk moment, betaal alleen het verschil met een berekend bedrag. Upgrades kunnen automatisch gedaan worden via het klantengebied. Voor het downgraden van een server moet u een ticket aanmaken.
Wij gebruiken Virtualizor voor VPS beheer. Krachtig, gebruiksvriendelijk platform voor snel en efficiënt VPS beheer met uitgebreide opties voor prestatie monitoring en middelen toewijzing.
Wij bieden geen VPS backup-service. Zorg voor backups op eigen computer/opslagapparaat. Maak regelmatig backups om verlies te voorkomen.
Onze VPS Node is uitgerust met een AMD Epyc 7401P-processor, DDR4-werkgeheugen en SSD-opslag. Raadpleeg onze kennisbank voor meer informatie.
Verhuis uw VPS naar ons en wij zetten uw dienst gratis over. Als nieuwe klant krijgt u 10% korting op uw eerste factuur wanneer u hiervoor aanvraagt. Profiteer nu van onze aanbieding!
Bij ons bent u niet vastgebonden aan een contract. Ongeveer 10 dagen voor de verloopdatum ontvangt u een factuur. Als u deze niet betaalt, wordt uw dienst automatisch opgezegd. Betaalt u wel, dan loopt uw dienst gewoon door.

Klaar om te beginnen?

Ben je klaar om je diensten te bestellen? Maak dan nu snel en eenvoudig je account aan! Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om een ticket aan te maken.